Новини

Ръчно изработени картички за Вашия празник
За всеки повод – сватба, рожден ден, детско парти, кръщене, ...
още

Team building Photo Rally
Снимки, забележителности, загадки, интересни факти и едно лу...
още

Тенис тиймбилдинг
Обичате ли тенис? Искате ли да докажете своите възможности? ...
още

>> към новините

Новини

Ръчно изработени картички за Вашия празник


За всеки повод – сватба, рожден ден, детско парти, кръщене, абитуриентски бал или друг специален повод, „ПАРТИ БИЛДИНГ” ООД предлага ръчно изработени авторски картички и покани. Всички картички и покани могат да бъдат изработени в желаните от Вас цветове, визия и размери. А ако желаете да поднесете като подарък пари за някой специален празник, предлагаме ръчно изработени пликове и чантички за пари в различни форми, цветове и размери.

Цена: 2,50 лв.

Team building Photo Rally


Снимки, забележителности, загадки, интересни факти и едно лудо състезание. Всеки отбор получава определен брой снимки. Той трябва да разгадае обектите на тях, да ги намери, да се изправи пред редица изпитания и само ако се справи с тях, ще успее да продължи напред. Кой отбор ще се ориентира по-добре по снимките? Кой познава града и преките пътища? Кой ще се справи с предизвикателствата и ще успее да продължи напред? Пуснете се в това фото предизвикателство и ще се изненадате още колко изненади Ви чакат по пътя...

Цена: от 13 лв/човек

Програмата е подходяща за провеждане на открито. Времетраене: от 2 до 3 ч. Подходяща е за подобряване на комуникацията между служителите, сплотяване на екипа, включване на нови членове в екипа, мотивация на служителите и изграждане на доверие.

Тенис тиймбилдинг

Обичате ли тенис? Искате ли да докажете своите възможности? Или винаги Ви се е искало да се пробвате да играете, но не Ви се е отдавала тази възможност...? То тогава това тиймбилдинг предизвикателство е точно за Вас.
Изпълнена с много енергия, забавни и предизвикателни игри, тази тиймбилдинг програма ще подложи на изпитание Вашите спортни умения, колко бързо можете да учите и да се ориентирате в различните ситуации и всичко това гарнирано с голяма доза смях и забавление за всички Вас.
Професионални инструктори, наем на тенис кортове, ракети, топки, конуси, маркери и цялостна организация на тиймбилдинг с продължителност 2,30-3,00 часа на цени от:
19 лв/човек.
Пуснете се в това предизвикателство на неочаквани изненади и на финала ще има награди за всички.

Специална промо оферта за тиймбилдинг


Красиво и спокойно място сред природата...Откъснати от сивото ежедневие и напрегнатия живот на София, а едновременно с това – само на крачка от града. Това райско кътче е идеалното място за провеждане на Вашия тиймбилдинг на открито.
\"Парти билдинг\" ООД предлага на своите клиенти едно неповторимо изживяване с много забавни и креативни игри за всички записали се до 15.06.2014 г.
Специалната промо оферта включва наем на терен, провеждане на тиймбилдинг, екип от фасилитатори, екипи и награди за участниците.

Цена: 1 200 лв.

*Офертата е валидна до 15.06.2014 г.
*Офертата е валидна за групи до 50 души.
*За групи над 50 души или допълнителна информация, моля свържете се с нас.

Промоционална оферта за организиране на работни срещи

Представяме на Вашето внимание промоционалната оферта на „Парти билдинг” ООД за организиране на конференции, семинари, презентации и други работни срещи:

- Без наем на зала
- Без наем за озвучаване
- Без организационна такса

Пакетна цена за организиране на работни срещи от 80 до 100 души на удобно място в центъра на София с включени:

- Кетъринг и напитки (5 хапки на човек, 2 мин. води и кафе със сметана и захар)
- Екран и прoектор
- Безжичен микрофон
- Бармани и сервитьори
- Хостеса за посрещане и настаняване на гостите.

Цена: 15 лв/на човек.

*Посочената цена в офертата е с включено ДДС.
*Офертата е валидна за дните от понеделник до четвъртък.
*Посочената оферта е примерна и подлежи на промяна.

Промоционална оферта за Пиратско тематично парти

Представяме на Вашето внимание преференциалната оферта на „Парти билдинг” ООД за организиране на Пиратско тематично парти:

- Без наем на заведение
- Без наем за озвучаване
- Без организационна такса

Пакетна цена за организиране на тематично Пиратско парти от 80 до 100 души на топ място в центъра на София с включени:

- Кетъринг и напитки (5 хапки на човек, 1 мин. вода, 1 безалкохолно, 1 чаша вино и 50 мл твърд алкохол по Ваше желание)
- Тематична украса, балони, тематични аксесоари под наем
- Дисководещ
- Фотограф
- Тематично облечени бармани, сервитьори
- Тематично облечени хостеси за посрещане и настаняване на гостите:

Цена: 25 лв/на човек.

*Посочената цена в офертата е с включено ДДС.
*Офертата е валидна за дните от понеделник до четвъртък.
*При желание от Ваша страна може да организираме друго тематично парти, да се промени вида на кетъринга или напитките.

Най-доброто предложение за брак

„ПАРТИ БИЛДИНГ” ООД предлага на своите сватбени клиенти разнообразни идеи и предложения за сватбения ден. Ако и Вие искате да направите най-доброто предложение за брак на своята приятелка, а тя мечтае за най-невероятната и неповторима сватба, свържете се с нас и ще получите професионална помощ за всеки един детайл по събитието – от идеите за концепцията на сватбата, през цялостната организация до координирането на всички услуги в сватбения ден.
Оставете фантазията да Ви води и нека превърнем Вашата сватба в най-незабравимия момент за Вас и Вашите гости. Невъзможни неща няма, а единствените ограничения, които имаме, ние сами си ги поставяме.
Това се доказва и от това уникално предложение за брак, което е класирано като едно от най-добрите и оригинални в цялия свят. Защо и за Вашата сватба да не се говори така:
http://www.youtube.com/watch?v=VapUbfMrdwE

Семеен тиймбилдинг

Семейният тиймбилдинг не е познат и развит в България, но той много помага за активната почивка на семействата и за тяхната сплотеност. Точно затова фирма „ПАРТИ БИЛДИНГ” ООД развива тази услуга на българския пазар.
Ако и на Вас Ви е писнало всеки път да ходите на едно и също място, но не знаете къде другаде да отидете на почивка...или ако всеки път правите едни и същи неща, които вече са Ви познати до болка...семейният тиймбилдинг е идеалното решение за Вас.
Нашият екип може да Ви предложи различни и разнообразни места за почивка, както и да организира Вашия семеен тиймбилдинг. Забавни игри, приключенски елементи, ако искате дори и екстремни, логически задачи, разгадаване на кодове, търсене на скрити съкровища, са само част от разнообразните елементи и игри, които предлагаме.
Свържете се с нас и се насладете на една различна и незабравима почивка!

Социално значим тийм билдинг

Основната задача на тийм билдинга е подобряване на комуникацията между служителите и постигане на по-добра работа в екип, мотивация и приятна работна среда. “ПАРТИ БИЛДИНГ” ООД предлага на своите клиенти и цялостна организация на социално значим тийм билдинг в София, страната и чужбина. Част от основните дейности са:
облагородяване и залесяване на терен
изграждане на детска площадка
среща с деца от дом за сираци или в неравностойно положение
помощ за възрастни хора и хора с увреждания
изграждане на беседки, пейки и маси

Социално значимият тийм билдинг допринася и за по-ефективната публична комуникация на фирмата:
- реклама и PR отразяване
- увеличаване на доверието и съпричастността към фирмата от обществото
- увеличаване на доверието и съпричастността към фирмата от служителите й
- повишаване на ентусиазма сред служителите
- подобряване на работната среда
- подобряване на комуникацията между служителите